Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Διατροφή για λαμπερά μαλλιά!


Η ψυχολογία των γυναικών πολλές φορές είναι απόλυτα συνδεδεμένη με την εξωτερική τους εμφάνιση! Όταν νιώθουν όμορφες τότε φτιάχνει και η διάθεση τους προς το καλύτερο. Ένα βασικό κομμάτι της εξωτερικής μας εμφάνισης είναι τα μαλλιά, μερικές συμβουλές για να τα διατηρήσουμε υγιή και λαμπερά:

·        Η κατανάλωση κρέατος και ψαριού  ενισχύει τον οργανισμό με πρωτεΐνη και σίδηρο.

·        Τα πράσινα  φυλλώδη λαχανικά είναι μια πολύ καλή πηγή  φυλλικού οξέος, το οποίο συμβάλλει στον πολλαπλασιασμό των κυττάρων, συμπεριλαμβανομένων και αυτών των τριχών.

·        Το ελαιόλαδο και οι ξηροί καρποί είναι πλούσια σε βιταμίνη Ε σημαντικό “σύμμαχο” για υγιή μαλλιά.

·        Η πρόσληψη νερού και η σωστή ενυδάτωση του οργανισμού.

 

Επίσης μην ξεχνάμε το πιο σημαντικό, ότι στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής με ποικιλία τροφών και θρεπτικών συστατικών προστατεύουμε και ενισχύουμε τον οργανισμό μας και κατά συνέπεια φροντίζουμε να διατηρούμε υγιή και λαμπερά τα μαλλιά μας!

Τέλος, ιδιαίτερα σημαντικό είναι να τα περιποιούμαστε όσο συχνά χρειάζεται και να εμπιστευόμαστε τον προσωπικό μας κομμωτή. Εμείς έχουμε να σας προτείνουμε τον καλύτερο στο είδος του, το κομμωτήριο “Γεράσιμος”.  Όπου θα συναντήσετε την καλύτερη περιποίηση, το πιο ευχάριστο περιβάλλον και τις καλύτερες συμβουλές για όμορφα μαλλιά, πρωτοποριακά χτενίσματα, κουρέματα, χρώματα εναρμονισμένα απόλυτα στο δικό σας προσωπικό στυλ.